За LOVE BRIDAL

За марката

LOVE BRIDAL LONDON е моден бранд с утвърдени линии и изключително качестово вече повече от 60 години. Известният Британски дизайнер Робърт Джеймсън стартира собствена линия за производство на класни сватбени рокли Lux. Благодарение на неуморна работа и изключителен талант създал от малка работилница до внушителни фабрика за производство на оригинални и луксозни рокли за най-стилните и претенциозни булки.

Love Bridal London са сватбени рокли, които се отличават с безупречен, изискан, величествен и аристократичен английски стил.
Особеностите днес на Love Bridal English Haute Couture е една хармонична и естествена комбинация на дълбоките английски традиции и актуални тенденции на нашето време.

Свежи идеи и нестандартни решения

В търсене на свежи идеи и нестандартни решения, дизайнерите на Love Bridal London пътуват по целия свят, като черпят интересни и креативни, творчески вдъхновения от енергията и аромата на различни страни и градове, от уникалният колорит на природата и от различният характер на женската красота.

При това дизайнерите не забравят за принципите и характеристиките на марката, които гарантират най-високо качество на всеки модел.

Всяка година марката Love Bridal London произвежда повече от сто модели, всеки от които има своя собствена уникална история, своя път, своята перфектна хармония. Въз основа на нуждите на булките, дизайнерите на Love Bridal London създават сватбени рокли, в които момичетата от цял свят да намерят “своята”, мечтаната, идеалната, специалната.

Тенденции

Напоследък дизайнерите на марката са привлечени от идеята да създадат с марката Love Bridal London – сватбена рокля с пищни, царствени и величествени линии. Това е една от основните концепции на модната къща – да направят булката истинска кралица: луксозна и изненадващо величествена, зашеметяваща и възхитителна!

Сватбените рокли Love Bridal London са богати и тържествени – те пораждат въображение и ви карат да затаите дъх, да се развълнувате, да се притесните от усещането, от допира с прекрасното.

Булката в рокля на Love Bridal London изглежда елегантна и изискана, сякаш току-що е слязла от корицата на най-доброто списание за мода и стил.

Дамата доверила своя избор на сватбените рокли на бранда Love Bridal London е олицетворение на достойнство, елегантност, аристократичност в дискретен лукс, именно такава трябва да бъде истинската Кралица на сватбеното тържество!

Изработка

Роклите на Love Bridal London перфектно прилепват по тялото, постигнато благодарение на високите технологии в производството на облекло. В изработката им са използвани само високо качествени тъкани – нежна коприна, италиански матов сатен, тафта, фин тюл, множество пластове воал, френска дантела Chantilly, ръчно бродирани и декорирани Кристали Сваровски, мъниста, перли, пайети, копринен конец.

Сред силуетите са представени стилове тип „Русалка“, силует на А – линия, пищни и разкошни тип „Принцеса“, секси и следващи линията на тялото, плътно припнали и очертаващи женствеността. Доминиращият цвят за сезона е слонова кост – айвори.

СВЪРЖЕТЕ СЕ ЗА УГОВОРКА ЗА ПРОБА