За нас

Колекция

Сватбен салон Love Bridal London – Bulgaria се намира в к.к. Слънчев бряг в хотел Cote d`Azure, много лесна и достъпна локация, с възможност за паркиране и в близост до автобусна спирка. Като изключителни представители на английската марка за сватбени рокли и аксесоари за България представяме на вашето внимание новата колекция 2017г. Освен голямото разнообразие от модели и размери на сватбени рокли и болера, предлагаме към всяка рокля и подходящо було с дантела или камъни, дълго или късо. Трудно бихте спрели и избора си на прекрасните бижута, тиари, гребени, шноли и аксесоари, декорирани с камъни, кристали, паети, перли, в сребристо и златисто, с които разполагаме.

Стилни и изящни тоалети

В сватбен салон Love Bridal London – Bulgaria ще останете очаровани и запленени от изящните и стилни тоалети. Предварителното запазване на час за проба, Ви гарантира специално и преференциално внимание! Бъдете най – красивата булка и се доверете на отличния вкус и висок професионализъм на дизайнерите на марката Love Bridal London – гаранция за качество, стил, елегантност и изисканост. Всяка дама доверила своя избор на английската марка ще бъде неповторима, неотразима и величествена в уникалните рокли на бранда.

Консултация

Разгледайте нашите модели и ако имате въпроси, пишете ни на адрес: ______

Ако имате желание да ни посетите, нашият екип ще Ви посрещне с готовност, за да Ви съдейства с консултация за всеки Ваш избор – за булченската рокля, за аксесоарите към нея, за подходящи обувки, за тема на сватбеният ден и за всяка една подробност, без която не би се получил съвършеният празник.
В сватбен салон Love Bridal London – Bulgaria консултацията и пробата на роклите са безплатни. Заповядайте при нас!